Kowalsky meg a Vega:


"a szívem a net az eszem az enter,

 lájkollak ezerrel."

 

Kedves Kowalsky meg a Vega!
 
Ezúton szeretnék Önöknek egy panaszlevelet benyújtani, mivel a fent említett refrén olyan "képi"- és hanghatásokat tartlamazott, amelyek egy átlagos kedd délutáni pihenésemet zavarták meg.
A szívem a net, eszem az enter kezdetű, majd velősen rímbe csattanó gyomorforgató reflén olyannyira meghökkentett először, hogy nem tudtam elkapcsolni. Akkor még reménykedtem, hogy ez csak 2 verze között lesz egy eltévedt, elhibázott, félrenézett rímpár, majd másfél perccel (és 1000 ismétléssel) később be kellett lássam, ezt a híg fost tényleg komolyan gondolták. Az egyetlen kérdés, amit ehhez fűznék, az a MIÉRT lenne, ha már meg nem válaszoltam volna magamnak.
Úgy tűnik a Kowalsky egykori fénye letűnőnek látszott, így valószínűleg okos, képzett okj-s menedzerek és munkanélküli dalszövegírók azt tanácsolták, lovagolják meg gyorsan a hipertrendi mainstream vonalat. Természetesen, napjainkban, ha valaki hipertrendi mainstream szeretne lenni (mellyel azonnal billboard chartokat lehet hódítani), annak csupán annyi dolga van, hogy az igényelenül összetákolt sufni dallamához hozzávágjon egy facebook-szlenggel teli undormány szöveget.
Jogos felvetés, és mindenképp meg is említeném e résznél Fluor Tamást, akinek ez bejött. Így kétségkizáróan lebeghetett egy pozitív minta a szemük előtt, amit valószínűleg közelebb éreztek, mint ahol valójában volt. Miért lett sikeres Fluor Tamás (szintén igénytelen) kicsilegós műremeke? Mert poénnak szánta!
Tisztelt Kowalsky meg a Vega, az Önök alkotásában, nem hogy poén, de még egy normálisan összeszedett rímpár sincs. Egyébként a szöveg többi része is Büntetés kategóriába sorolható, nehogy azt higgyék, hogy eme két sor az egyetlen tévedés. 
Utolsó ízléstelen dologként említeném meg a címet: "Szentlélek Networ, avagy Lájkollak". Nos, a Szentlélek kifejezés helyénvaló használatába már bele se kezdenék...mindenki döntse el, hogy a "hálózat" angol megfelelője elé illő-e. Ami viszont mégis megmosolyogtató, hogy ezzel a címmel csak nem mertek nekivágni a fiúk a nagyvilágnak, így odabiggyeztették a már fent említett hipertrendi "lájkollak" hozományszavunkat. Azt hiszem nem kell tovább pofoznom a szart. Jöjjön hát a dal! Akinek van  gusztusa, hallgassa végig.
 
 
Egészségetekre!

A bejegyzés trackback címe:

https://jenomano.blog.hu/api/trackback/id/tr23459310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása